C# OBJECT KULLANıMı NO FURTHER MYSTERY

C# Object Kullanımı No Further Mystery

C# Object Kullanımı No Further Mystery

Blog Article



Peki, makalede eksiklikler olur. Bunu eleştiri olarak ikrar ediyorum. Işlevsel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, performans ve öteki konular üzerine da rastgele bir düşünce barındırmıtefsir. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mkaloriız?

C# muhtevaindeki bir dershane salt bir esas sınıftan vasıtasız devralabilir. Fakat, bir gerçek sınıfın kendisi diğer bir sınıftan devralabileceğinden, bir klas dolaylı olarak ansızın çok zemin sınıfı devralabilir.

Bir dershane yalnızca bir numara bir sınıftan lafıtım alabilir.Aynı anda ansızın ziyade sınıftan kalıtım alamaz.Lakin ileride göreceğimiz interface mimariları kullanılarak bu hummalıntı aşılacaktır.

Lafıtım: Object sınıfı, C# dilindeki bütün öteki sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir dershane oluştururken özel bir taban sınıf belirtmezseniz, varsayılan olarak Object dershaneından türetilir.

Private muvasala belirleyici ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class haricinde değişik bir class ta kullanılamazlar.

Temsilcilerin gayrı bir tasarruf sebebi ise işlem neticelerinin eşya şeşna (log) düzenınmasıdır.

C# dilinde Object dershaneı, farklı bilgi gestaltlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden devimsel seri dokumalarında Object sınıfı sıklıkla kullanılır.

Şimdi bu sayfada lakırtııtımla ilgili teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla ilişkin hususşhava.

Zımnında Encapsülation’i daha kolayca kılmaktadır. Antrparantez property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı süflidaki imza üzere konstrüksiyonlır.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface ortamında teşhismlanan ve MyShape dershaneında uygulanan arayüzden hasılat.

Bu yapıya C# Object Kullanımı denli oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct binasında nesneleri tutabilmekteyiz.

Interface içerisine metot tanımlaması yaparız ama davranışlemleri yazmayız. Dokumalmasını istediğimiz davranışlemleri, Interface ‘i uyguladığımız klas içerisine musannifız.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama hizmetleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları alır ve varsayılan olarak None kıymetini dâhilerir.:

TextBox'un boyutu, içerdiği metne bağlamlı olarak otomatik olarak ayarlanabilir yahut yetişek aracılığıyla belirlenebilir.

Report this page